Skip to main content

Alle ledige lejemål kan ses via vores samarbejdspartners hjemmeside Futurum.dk/bolig.


Bagom Kronhusene

Kronhusene er et fælles ejendoms­selskab, der forener kræfterne fra de to anerkendte ejendomsaktører Milton Huse og Niam. Ønsker du at leje en bolig hos Kronhusene eller blive skrevet på en interesseliste, er du meget velkommen til at kontakte vores samarbejdspartner Futurum, som står for at udleje og administrerer vores boliger.

Vores visioner

Kvalitet

Vi opfører moderne kvalitets­rækkehuse i populære områder i Danmark med attraktive beliggenheder. Vores boliger er veldisponeret og opført i anerkendte materialer, der afspejler vores lejers behov i dagligdagen.

Tryghed

Som lejer af et rækkehus opført af Kronehusene, kan du nyde en nem og tryg hverdag. Ved at være lejer slipper du for bekymringer og besvær og kan blot koncentrere dig om det, der er vigtigst for dig og din familie.

Ordentlighed

Vi ved, at det er vigtigt for dig at bo i ordentlige rammer, hvor tingene bare altid fungerer – både når du flytter ind, ud og mens du bor hos os. Vi bestræber os derfor på i alle sammenhænge at agere ordentligt.

Fællesskab

I vores boligprojekter understøtter vi gode nærmiljøer gennem fælles­skabende aktiviteter. Her er det muligt at lære dine naboer at kende i fællesområderne, som f.eks. kan bestå af legepladser, petanquebaner og i store områder et fælleshus.

Grøn omstilling

Vi arbejder målrettet på at nedbringe vores Co2-påvirkning. Alle vores boliger projekteres desuden ud fra, at de som udgangspunkt skal have DGNB Guld-certificering. DGNB bygger på FN’s definition af bæredygtighed. I DGNB-systemet evalueres et byggeri eller byområde ud fra seks hovedområder: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdekvalitet.Du kan læse nærmere herom på hjemmesiden for Rådet for bæredygtigt byggeri – rfbb.dk

Hos Kronhusene varetager vi hele processen fra køb og udvikling af jord til opførelse af boliger og efterfølgende udlejning

Alle ejendomme forbliver i egen portefølje, så vi altid kan garantere gennemtænkt kvalitetsbyggeri i attraktive områder til glæde for dig som lejer.

Kronhusenes ambition er at være dit førstevalg, når du skal finde en ny lejebolig. Derfor fokuserer vi på at skabe attraktive og trygge rammer for dit nye hjem – både inde og ude, hvor der bruges meget tid på at gennemtænke de funktionelle og kreative indretninger.